/* Tooltip text */ .tooltip .tooltiptext { visibility: hidden; width: 0px; background-color: transparant; color: #111; text-align: center; padding: 5px 0; border-radius: 0px;
top of page

Krijnen Medical Innovations

030.png
Krijnen Medical Innovations is distributeur van innovatieve chirurgische hulpmiddelen. Vanuit ons hoofdkantoor in Waardenburg in Nederland bedienen wij klanten in Nederland, België, Frankrijk en Luxemburg. Sinds de oprichting van ons bedrijf in 1985 hebben we langdurige relaties opgebouwd met vooraanstaande producenten van diverse medische hulpmiddelen. Onze focus ligt op algemene, cardio-, vasculaire, thoracale en neuro chirurgische producten, maar we zijn constant op zoek naar nieuwe vakgebieden en therapieën om de markt optimaal te kunnen bedienen.
 
We zijn exclusief distributeur voor diverse toonaangevende fabrikanten binnen de medische wereld en werken altijd aan een stabiele relatie met onze leveranciers. In nauwe samenwerking met onze leveranciers proberen we relevante producten aan te bieden, die tegemoet komen aan de wensen van onze klanten.
 
Onze relaties met specialisten en ziekenhuizen binnen de Benelux en Frankrijk zijn erg belangrijk voor ons. We besteden dan ook veel tijd en aandacht aan het onderhouden van deze relaties.
 
Onze klanten worden bediend door een groep toegewijde en pro-actieve specialisten. Onze collega’s zijn gericht op de nieuwste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Meedenken, adviseren en het leveren van de meest optimale oplossing/ product is waar we dagelijks naar streven. Onze service gaat verder dan alleen het leveren van hoogwaardige producten.
 
Als we u van dienst kunnen zijn, horen we dat graag van u.
Team Krijnen Medical Innovations BV
bottom of page